BEVEGELSEN (tidligere DHPDH)

okt 8, 2013 by

BEVEGELSEN (tidligere DHPDH)

Dette har skjedd fram til nå:
Dansens hus innkaller den såkalte «underskogen» i det norske dansefeltet til innspillsmøte angående bruk av studioscenen, og et mulig samarbeid.

Underskogen svarer med et stort, visjonært og revolusjonært manifest bestående av alles høyeste ambisjoner, innerste ønsker og våteste drømmer; DHPDH; Dansens hus på Dansens hus.

Etter fire møter mellom underskogen, nå omdøpt til DHPDH, og Dansens hus bestemmer DHPDH seg for å ha manifestet ute på høring hos resten av feltet. De presenterer det på visjonært og revolusjonært superspleis 16. oktober. Denne kvelden blir et nytt manifest påbegynt rett før det gamle brennes; tilbake til start med blanke ark.

Framdriftsplan:
Nå begynner arbeidet med å bygge et vi basert på premissene om at alle i feltet skal ha muligheten til å bidra, hver enkelt får innflytelse gjennom å engasjere seg, og doer`s decide (Ser du noe som trengs å bli gjort, gjør det sjæl). Manifestet baseres på sameksistens, hvilket naturligvis innebærer motsetninger, paradokser og kompleksitet.
Vi heter nå Bevegelsen og teller foreløpig 58 medlemmer.

Under finner dere link til Bevegelsens påbegynte je!-manifest. Dokumentet er åpent, alle kan bidra, vi fokuserer på je!, altså det hver enkelt av oss ønsker for dansefeltets framtid. Alle kan redigere og slette sine egne bidrag, men la andres stå i fred, praktiser sameksistens.
Signer øverst i manifestet om du bidrar.

For å komme på Bevegelsens mailingliste, kontakt Kristine Karåla Øren på kristine@rabagast.org.

Vi jobber med je!-manifestet fram mot neste arbeidsmøte som forhåpentligvis er rett rundt hjørnet.

Link til manifest:
https://docs.google.com/document/d/17-gvniNFPVAGNIPUmCd9jZbjoyV5GxRtlogtDUOsOmA/edit

Je!

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Brynjar Åbel Bandlien

    BEVEGELSEN møtes kl 19:30 onsdag 30 oktober på baksiden av Kunstnernes Hus. KOM!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *